loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

vacature-list

Bandenservice Almere

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoge bandenservice in Almere? Of bent u op zoek naar een nieuwe set banden of gewoon op zoek naar vrijblijvend advies? De experts van Roos Garage helpen u graag verder. Garage Roos bestaat al sinds 2002 en sindsdien zijn we een welbekende garage met een hoge expertise in bandenservice. Ook hebben we een grote specialisatie op BMW en MINI zodat we het beste uit jouw auto kunnen halen. We denken graag met u mee en vinden de beste oplossing voor al uw autoproblemen!

Montage stalen velg: €15,50 (incl. BTW) per band
Montage lichtmetalen velg: €18,50 (incl. BTW) per band
Montage Run on flat: €22,50 (incl. BTW) per band
 

BMW banden Almere

Een stermarkering op de BMW banden laat zien dat de banden voldoen aan de hoogste BMW kwaliteitscriteria. De banden die een stermarkering hebben zijn getest op veiligheid, slijtage, comfort, efficiëntie, rijeigenschappen en sportief gedrag. Met deze reden gaat de ontwikkeling van de banden in nauwe samenwerking met premium-bandenfabrikanten zoals Bridgestone, Pirelli en Michelin.
 

Mini banden Almere

Minibanden zijn niet alleen ontwikkeld met het oog op kwalitatiet en comfort maar ook voornamelijk op het unieke mini design. Ook de minibanden zijn gemarkeerd met een ster en zijn uitvoerig getest op veiligheid, grip, comfort en verbruik. Met deze reden gaan de banden extra lang mee. Hiernaast zijn de banden voorzien van zogenoemde Runflat Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je ondanks verlies van lucht en daarmee bandenspanning, toch veilig thuis kan komen.
 

Neem contact op

Onze experts staan klaar om u verder te helpen en advies te geven voor alle vragen omtrent elke soort band. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen door de gewenste werkzaamheden, datum en tijd aan te geven. Vervolgens kunt u aangeven of u graag vervangend vervoer wilt hebben en eenvoudig de afspraak ten slotte bevestigen. Daarnaast kunt u uiteraard ook telefonisch contact opnemen, door het volgende telefoonnummer te bellen: 036 534 65 50.

Plan uw werkplaatsafspraak

Morgen Internet - Zorgeloos website