loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Voor BMW Onderhoud kiest u Garage Roos

BMW onderhoud bij uw specialist

Is uw BMW toe aan een onderhoudsbeurt? Geeft uw auto aan dat er een onderhoudsbeurt nodig is? Voor BMW onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Als BMW specialist verzorgen wij precies het onderhoud wat nodig is om uw BMW in topconditie te houden. Zijn er onverwachts extra reparaties of andere werkzaamheden nodig, dan overleggen wij dit eerst met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 

Wanneer is onderhoud van uw BMW nodig?

Wij adviseren u om periodiek onderhoud te laten verrichten aan uw BMW. Zo houdt u uw auto in een uitstekende conditie en bent u verzekerd van onbezorgd en lang rijplezier.

Alle BMW’s vanaf bouwjaar 2001 beschikken over Condition Based Service, een innovatief onderhoudssysteem dat automatisch aangeeft wanneer er onderhoud aan uw BMW nodig is. Onze monteurs kunnen precies uitlezen wat er moet gebeuren en zorgen ervoor dat het onderhoud verricht wordt. Beschikt uw auto niet over dit onderhoudssysteem, dan adviseren wij u om elke twee jaar of bij 30.000 km bij ons langs te komen voor het onderhoud van uw BMW.
 

Kleine en grote beurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt u auto gecontroleerd op een aantal punten. Daarnaast worden de motorolie, oliefilter en microfilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto ook gecontroleerd op een aantal punten en daarnaast de motorolie, oliefilter, microfilter, brandstoffilter/bougies en luchtfilter vervangen en gecontroleerd. De kosten voor BMW onderhoud zijn per model verschillend. Vraag daarom vrijblijvend een offerte op of bel naar 036 – 534 65 50
 

Voor BMW onderhoud komt u naar Garage Roos

  • Wij zijn BMW & MINI specialist en onze monteurs hebben de juiste kennis in huis om uw auto in topconditie te houden.
  • Wij gebruiken uitsluitend originele BMW onderdelen.
  • Een persoonlijke benadering is bij ons vanzelfsprekend. Wij geven altijd een beetje extra gas voor u.
  • Altijd een prijsopgave vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • Zijn er extra reparaties of andere werkzaamheden nodig, dan overleggen wij dit eerst met u.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW of MINI occasion? Bekijk dan het aanbod op onze website.
 

 

Morgen Internet - Zorgeloos website