loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Article Image 0 Article Image 1 Article Image 2

Bosch Car Service Almere

Bent u op zoek naar een garagebedrijf dat aangesloten is bij Bosch Car Service? Garage Roos is een BMW & Mini specialist gevestigd in Almere en is aangesloten bij Bosch Car Service. Ons professionele en ervaren team staat garant voor kwaliteit en hoge service. Wij geven net dat beetje extra gas voor u. Er is een mooi aanbod aan BMW en Mini occasions. Daarnaast beschikken wij over een moderne werkplaats waar onze monteurs klaar staan om uw auto weer helemaal in orde te maken. Onder andere de volgende werkzaamheden bieden wij aan in onze werkplaats:

APK-keuring
Software tuning
Bandenservice
Airco-service
Accessoires en inbouw

U kunt genieten van onze verse bonen koffie of muntthee terwijl u wacht. Wanneer het nodig is, bieden wij ook vervangend vervoer aan terwijl onze monteurs met uw auto bezig zijn. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van bijvoorbeeld een set wielen wisselen of een apk keuring, neem dan een kijkje op onze tarieven pagina.
 

Voordelen van een Bosch Car Service autobedrijf

Garage Roos is aangesloten bij Bosch Car Service en hierdoor ook bij het kwaliteitskeurmerk BOVAG. Dit brengt ook een aantal voordelen met zich mee voor u als klant. Zo geniet u van de volgende voordelen:

- BOVAG garantie
- BOVAG-reparatiegarantie
- Passend vervangend vervoer
- Onderhoud volgens de fabrieksspecificaties
- Onafhankelijk geschillencommissie

Autobedrijven die zich willen aansluiten bij BOVAG, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hierdoor wordt de kwaliteit en deskundigheid van garages die aangesloten zijn bij BOVAG gewaarborgd. Bent u dus op zoek naar een autogarage die aangesloten is bij Bosch Car Service en gevestigd is in de regio Almere, maak dan snel een afspraak. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Daarnaast bieden wij ook nog andere diensten aan zoals verzekering, zoekopdrachten en inkoop.

Plan uw werkplaatsafspraak

Morgen Internet - Zorgeloos website