loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Article Image 0 Article Image 1 Article Image 2

Bosch Car Service Almere

Moet uw auto APK gekeurd worden? Hebben uw autobanden nog weinig profiel en moeten ze vervangen worden? Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Kom langs bij Garage Roos – Bosch Car Service Almere. Ons professionele en ervaren team staat garant voor kwaliteit en hoge service. Wij geven net dat beetje extra gas voor u. Wij beschikken over een moderne werkplaats, waar onze monteurs klaar staan om uw auto weer helemaal in orde te maken.
 

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Wij bieden onder andere de volgende werkzaamheden aan:  
Bij ons geniet u van onze verse bonen koffie of muntthee, terwijl u wacht. Wanneer het nodig is, bieden wij ook vervangend vervoer aan. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van bijvoorbeeld een set wielen wisselen of een APK? Bekijk onze tarieven.
 

Voordelen van Bosch Car Service Almere

Als Bosch Car Service in Almere, hebben wij ook het kwaliteitskeurmerk BOVAG. Dit brengt ook voor u als klant een aantal voordelen met zich mee. Zo profiteert u van:
  • BOVAG garantie
  • BOVAG reparatiegarantie
  • Passend vervangend vervoer
  • Onderhoud volgens de fabrieksspecificaties
  • Onafhankelijk geschillencommissie

 
Met het BOVAG keurmerk bent u dus verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Wilt u daar ook van profiteren? Uw Bosch Car Service in Almere staat voor u klaar. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Daarnaast bieden wij ook nog andere diensten aan, zoals verzekering, zoekopdrachten en inkoop.

Bent u op zoek naar een andere auto en bent u liefhebber van BMW of MINI? Wij hebben diverse mooie occasions staan. Bekijk ze online of kom langs bij ons in Almere.

Plan uw werkplaatsafspraak

Morgen Internet - Zorgeloos website