loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Tweedehands MINI Cooper kopen bij Garage Roos

Tweedehands MINI Cooper

Bent u op zoek naar een tweedehands MINI Cooper? Ziet u zichzelf al rijden in zo’n stijlvolle auto? Wanneer u een MINI Cooper tweedehands wil kopen, bent u bij Garage Roos in Almere aan het juiste adres. Wij hebben een mooi aanbod van MINI occasions.
Geen record gevonden
Tweedehands MINI Cooper kopen bij Garage Roos

Tweedehands MINI Cooper bij de specialist

Wanneer u een tweedehands MINI Cooper wilt kopen en u bent op zoek naar een specialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestaan sinds 2002 en zijn gespecialiseerd in MINI. Wanneer u een MINI Cooper wilt kopen, dan bent u welkom bij ons in Almere om te komen kijken naar de verschillende occasions. Heeft u al de auto van uw dromen gevonden, dan kunt u natuurlijk ook een afspraak met ons maken om te komen proefrijden.
 

Wist u dat…

  • De originele uitvoering tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd.
  • Deze revolutionaire en karaktervolle kleine auto door de British Motor Corporation was ontworpen door Alec Issigonis en is gemaakt in Birmingham.
  • Er verschillende nieuwe vooruitstrevende technieken werden toegepast, zoals een voorwielaandrijving en een dwarsgeplaatste motor.
  • De MINI leverbaar was met 850, 1.000 en 1.275 CC motoren.
 
Inmiddels behoort MINI tot het Duitse BMW. In 2001 presenteerde BMW een geheel nieuw ontworpen auto: de New MINI. In 2007 kwam de opvolger op de markt die de naam MINI Clubman heeft gekregen.
 

MINI Cooper tweedehands kopen bij Garage Roos

Wilt u graag een MINI Cooper tweedehands kopen, dan bent u van harte welkom bij ons. Geef aan wat uw wensen zijn en wij helpen u zo goed mogelijk bij het kiezen van de juiste occasion. U bent vrijwel altijd gegarandeerd van jonge occasions met lage kilometerstanden. Ook voor het onderhoud van uw MINI kunt u bij ons terecht. Wij hebben een modern ingerichte werkplaats om uw auto in topconditie te brengen en te houden.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Immers, wij willen graag dat u met de auto van uw dromen naar huis rijdt. Wilt u graag langskomen voor een proefrit? Neem contact met ons op.
Morgen Internet - Zorgeloos website