loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

vacature-list

APK Almere

Moet uw auto weer apk gekeurd worden? De specialisten van Garage Roos staan voor u en uw auto klaar. Ons team staat garant voor kwaliteit en hoge service.

APK is inbegrepen/gratis bij groot onderhoud of BMW/MINI Inspectie II
APK Keuring voor een BENZINE auto: € 24,95 (incl. BTW)
APK Keuring voor een DIESEL auto: € 24,95 (incl. BTW)
Alle APK keuringen zijn inclusief milieumeting en afmeldkosten. U komt dus niet voor extra kosten te staan.

Indien het gaat om enkel een APK Keuring kunt u op uw auto wachten. De wachttijd bedraagt ± 45 minuten. (Alleen op afspraak)

Mochten er reparaties nodig zijn dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen en tevens een kostenraming aan u doorgeven. Mochten deze werkzaamheden niet meer binnen de tijd kunnen worden uitgevoerd, dan maken we met u een nieuwe afspraak. U kunt dan natuurlijk gebruik maken van ons vervangend vervoer.

Overtuig uzelf en ervaar de kwaliteit en service van Garage Roos.
 

Wanneer moet u uw auto APK laten keuren in Almere?

Een nieuwe auto die op benzine rijdt, moet voor het eerst na 4 jaar op APK. Na deze eerste APK keuring moeten benzineauto’s om de twee jaar APK gekeurd worden tot ze 8 jaar oud zijn, daarna moet dit elk jaar. Een nieuwe dieselauto moet na 3 jaar voor het eerst op APK, hierna moet de auto elk jaar gekeurd worden. Als uw auto al eerder gekeurd is, kunt u de datum op het laatste keuringsrapport aan houden. Deze datum is de vervaldatum, uw auto moet dus vóór deze tijd gekeurd worden. Dit mag vanaf 2 maanden van tevoren. Bent u op zoek naar een professionele garage in de regio Almere? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Plan eenvoudig een afspraak in bij Garage Roos

Plan eenvoudig een afspraak in voor een APK keuring bij Garage Roos in Almere. Onze experts staan klaar om u verder te helpen en uw auto weer helemaal in orde te maken. U kunt snel en eenvoudig een afspraak inplannen via de werkzaamhedenplanner. Hierbij kunt u gemakkelijk de gewenste werkzaamheden, datum en tijd aangeven. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Plan uw werkplaatsafspraak

Morgen Internet - Zorgeloos website